Pantofii de Protectie Kensington Low de la Helly Hansen Workwear: Stil, Confort si Performanta pentru Muncitorul Modern

Pantofii de Protectie Kensington Low de la Helly Hansen Workwear: Stil, Confort si Performanta pentru Muncitorul Modern

Astazi, va prezentam noii pantofi Kensington Low, conceputi special pentru muncitorul modern care doreste sa combine stilul, confortul si performanta in echipamentul sau de protectie.
 

Prezentarea Conceptului Kensington

Inovatie in Design
Conceptul Kensington a fost creat pentru a raspunde cerintelor muncitorului modern. Pantofii Kensington Low sunt rezultatul unei combinatii intre functionalitate si design atractiv, oferind solutii inovative pentru nevoile zilnice de protectie si confort la locul de munca.

 

Materiale de Inalta Calitate

Material Superior Tricotat
Pantofii Kensington Low sunt echipati cu un material superior tricotat care rezista la abraziune si nu absoarbe apa. Acest material de inalta calitate asigura durabilitate si confort pe termen lung.

Bombeu din Compozit si Lamela Antiperforatie Nemetalica
Pentru a asigura o protectie superioara, pantofii sunt dotati cu un bombeu din compozit si o lamela antiperforatie nemetalica. Aceste componente ofera protectie completa fara utilizarea metalului, fiind astfel mai usori si confortabili.

 

Tehnologie HH Dual-Stride

Amortizare si Stabilitate
Introducem noul element HH Dual-Stride, care combina doua materiale de amortizare de inalta performanta pentru a furniza amortizare, stabilitate si returnare de energie la fiecare pas. Materialul eTPU din calcai ofera amortizare exceptionala, in timp ce materialul EVA ofera o structura usoara si stabilitate pentru confort pe tot parcursul zilei.

Descopera Pantofii Kensington Low

Pentru mai multe detalii si pentru a achizitiona pantofii de protectie Kensington Low, viziteaza site-ul nostru. Descopera intreaga gama de produse Helly Hansen Workwear si echipeaza-te cu cele mai bune solutii de protectie disponibile pe piata. Safety MAX este mandru sa fie ambasadorul Helly Hansen Workwear in Romania.

Cumpara acum

Confort si Siguranta Sporite

Sistem de Inchidere BOA
Pantofii Kensington Low utilizeaza sistemul performant de inchidere BOA, care permite o ajustare rapida si fara efort pentru o potrivire perfecta. Acest sistem este ideal pentru muncitorii care au nevoie de flexibilitate si comoditate in timpul zilei de lucru, eliminand posibilitatea de blocare a sireturilor in obiecte.

Elemente Reflectorizante si Protectie din TPU
Pentru a asigura vizibilitatea si siguranta, pantofii sunt dotati cu elemente reflectorizante. Protectia din TPU la degete si suportul la calcai ofera protectie suplimentara in zonele cu uzura ridicata.

Modelul S1P cu Ventilatie
Modelul S1P include orificii de ventilare in materialul superior si limba din plasa deschisa, pentru a permite pielii sa respire mai mult. Aceasta este o caracteristica importanta pentru muncitorii care petrec mult timp in incaltaminte de protectie.

 

Clase de Protectie S3 si S1P

Alegerea Potrivita pentru Nevoile Tale
Pantofii Kensington Low sunt disponibili in clasele de protectie S3 si S1P, fiind astfel potriviti pentru diverse medii de lucru. Indiferent de cerintele specifice ale locului de munca, acesti pantofi ofera protectia si confortul necesare.

Material Superior Tricotat

Rezistent la abraziune si impermeabil, asigurand durabilitate si confort.

Bombeu din Compozit

Protectie fara metal, pentru un pantof usor si confortabil.

Sistem de Inchidere BOA

Ajustare rapida si fara efort pentru o potrivire perfecta.

Tehnologie HH Dual-Stride

Amortizare, stabilitate si returnare de energie la fiecare pas.

Suport clienti L-V, 8:00 - 16:00

0747 108.520 info@safetymax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!