SUMMER SALE - reduceri de pana la 50% la echipamentele de protectie!

LIFALOFT™: Inovatie in Izolatia Termica

LIFALOFT™: Inovatie in Izolatia Termica
In cautarea perfectiunii in izolatia termica, LIFALOFT™ aduce o revolutie in modul in care ne raportam la caldura si greutate. Dezvoltata in colaborare cu Primaloft®, aceasta tehnologie inovatoare combina structura de izolatie unica a LIFA® cu extinsele cunostinte ale Primaloft® in domeniul izolatiei sintetice.

LIFALOFT™: Usoara si Termoizolanta

Ceea ce face LIFALOFT™ sa fie speciala este combinatia unica de material usor si caldura sporita in comparatie cu izolatia traditionala din poliester. Cu o capacitate superioara de gestionare a umiditatii, aceasta tehnologie creeaza multe buzunare de aer, oferind mai multa caldura cu mai putina greutate si volum.

Proprietati Avansate de Gestionare a Umiditatii

Fibrele LIFA® din compozitia LIFALOFT™ au proprietati superioare de transport al umiditatii, mentinand corpul uscat si confortabil in orice conditii. Aceasta caracteristica face din LIFALOFT™ alegerea ideala pentru cei care doresc sa ramana activi in medii diverse.

Optiune Mai Ecologica

O alta raza de lumina in acesta inovatie consta in optiunea sa mai ecologica. Alegand LIFALOFT™, contribui la reducerea amprentei de mediu, fara a compromite performanta sau confortul. Este o alegere inteligenta atat pentru tine, cat si pentru planeta.


 
 
MAI USOR MAI CALDUROS
Datorita structurii de fibra LIFA®, izolatia LIFALOFT™ este mai usoara decat izolatia standard - permitand confort si agilitate maxime. Izolatia unica LIFALOFT™ creeaza mai multe buzunare de aer, oferind mai multa caldura la o greutate redusa, in comparatie cu izolatia standard.

Suport clienti L-V, 8:00 - 16:00

0747 108.520 info@safetymax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!