In cautarea cizmelor de cauciuc pentru ferma cu bombeu metalic? Incearca cizmele Bekina

In cautarea cizmelor de cauciuc pentru ferma cu bombeu metalic? Incearca cizmele Bekina
Indiferent daca lucrezi intr-un grajd printre vaci sau conduci o masina in camp toata ziua, siguranta este intotdeauna prioritara. De aceea, este important pentru fermieri sa poarte haine potrivite pentru a-si asigura protectia, cum ar fi cizmele de cauciuc bombeu metalic.

Esti in cautarea celor mai bune cizme de cauciuc pentru ferma cu bombeu metalic? Atunci arunca o privire asupra gamei de cizme de ferma Bekina pentru barbati si femei. Bombeul metalic este extra-inalt, astfel incat sa fii protejat optim impotriva oricarui pericol.

Cizmele Bekina nu sunt facute de fapt din cauciuc, ci din tehnologie NEOTANE, un poliuretan de inalta calitate. Comparativ cu cizmele de cauciuc, cele din NEOTANE sunt mai rezistente in timp. Deci, nu trebuie sa-ti cumperi o noua pereche la fel de des - lucru optim din punct de vedere economic!

Cizmele cu bombeu metalic te protejeaza ca fermier impotriva obiectelor grele care cad, in caul in care esti lovit sau calcat de un animal, a accidentelor cu masini si multe altele. De exemplu, fermierul Frank din Irlanda marturiseste cum cizmele sale Bekina i-au salvat viata intr-un accident de ferma:

Lucram singur in camp noaptea cand cupa de pe tractorul nostru mi-a lovit piciorul. Nu aveam telefonul mobil cu mine, asa ca trebuia sa ma descurc singur. Din fericire, bombeul metalic al cizmelor mele Bekina a rezistat greutatii cupei, astfel incat am putut sa-mi eliberez piciorul.

Piciorul meu era rupt, dar datorita cizmelor de siguranta am reusit sa ma eliberez si sa ma intorc acasa. In caz contrar, as fi fost prins sub cupa, nu as fi fost gasit pana a doua zi dimineata si probabil nu as fi supravietuit noaptea inghetata (-5 °C).

Cupa ar cantari putin sub o tona, asa ca bombeul metalic trebuie sa fi rezistat unei cantitati uriase de presiune. Imi datorez viata cizmelor Bekina!


Stiai ca poti creste si mai mult siguranta ta cu un bombeu metalic si o talpa antiperforatie de protectie? La Bekina Boots, poti cumpara cizme de ferma cu nivel de siguranta S4 (bombeu metalic) sau nivel de siguranta S5 (bombeu metalic si talpa antiperforatie). Materialul este intotdeauna incorporat in poliuretan, ceea ce inseamna ca picioarele tale nu intra in contact direct cu otelul, astfel incat sa nu simti frigul deloc.In plus, daca munca ta o cere, poti cumpara cizmele de iarna StepliteX ThermoProtec sau Thermolite IceShield, care iti mentin picioarele calde pana la -40 °C si respectiv -50 °C. Ambele sunt disponibile in nivel de siguranta S5.

Cand vorbim despre siguranta, rezistenta la alunecare este, de asemenea, foarte importanta. Toate cizmele Bekina sunt certificate SRC. Aceasta inseamna ca sunt rezistente la alunecare si, prin urmare, garanteaza o prindere mai buna pe suprafete alunecoase. Cizmele cu aderenta ferma te mentin in siguranta si impiedica riscul de accidente.

Suport clienti L-V, 8:00 - 16:00

0747 108.520 info@safetymax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!