Confort si siguranta cu cizmele de protectie pentru agricultura Bekina Boots din NEOTANE!

Confort si siguranta cu cizmele de protectie pentru agricultura Bekina Boots din NEOTANE!
Chiar si in sezonul rece, activitatile agricole continua. Gunoiul, noroiul, ploaia si gheata creeaza un mediu de lucru umed, murdar si rece. Astfel, devine esentiala alegerea unei perechi de cizme impermeabile cu rezistenta ridicata la alunecare, care sa ofere caldura si confort la temperaturi scazute, asigurand in acelasi timp protectia necesara. Desi cizmele din cauciuc pot parea o optiune potrivita, cizmele pentru barbati si femei de la Bekina Boots, confectionate din poliuretan NEOTANE, schimba perspectiva! Evaluarile pozitive de la clientii nostri sunt dovada clara ca cizmele noastre agricole NEOTANE depasesc in multe privinte cizmele clasice din cauciuc.

Cizmele Bekina Boots nu sunt simple cizme din cauciuc, ci sunt cizme de protectie de inalta calitate fabricate din NEOTANE. Acest poliuretan de calitate superioara a fost dezvoltat in laboratorul Bekina Boots si, impreuna cu experienta din domeniul tehnic a celor care au conceput aceste echipamente de protectie, face ca cizmele Bekina Boots de lucru pentru agricultura sa fie mai rezistente, mai confortabile, mai flexibile si mai bine izolatoare decat cizmele din cauciuc sau PVC.Cizmele de protectie pentru agricultura sunt certificate SRC (Clasificare a Rezistentei la Alunecare) si sunt testate in laboratorul Bekina Boots. Desigur, conditiile de laborator nu pot reproduce intotdeauna conditiile reale de lucru. Bazandu-se pe feedback-ul fermierilor, cei de la Bekina imbunatatesc in mod constant cizmele de lucru pentru a le face mai rezistente la alunecare, mai calduroase si mai ergonomice. Cizmele de lucru pentru agricultura nu trebuie doar sa ofere siguranta, ci si sa fie confortabile, tinand cont ca sunt purtate intreaga zi. Nu vrem ca durerea in zona picioarelor sa afecteze motivatia de a lucra. Din fericire, cizmele agricole Bekina Boots sunt usoare, ceea ce reduce senzatia de oboseala. Sistemul de descaltare rapida de la spatele cizmei face si mai usoara descaltarea acestora - extrem de practic!

Bekina Boots a dezvoltat diverse tipuri de cizme de lucru pentru barbati si femei care activeaza in agricultura. Aici nu vorbim despre cizme din cauciuc, ci despre cizme de protectie de inalta calitate in NEOTANE, cu sau fara bombeu. De la Steplite EasyGrip disponibil fara bombeu si talpa intermediara (O4), cu bombeu metalic (S4) si cu bombeu metalic si talpa intermediara (S5) pana la Thermolite IceShield (S5), toate aceste modele au o valoare inalta de izolatie termica.

StepliteX ThermoProtec ofera izolatie termica pana la -40 °C. Talpa groasa nu asigura doar protectie suplimentara impotriva frigului, ci are si un efect de absorbtie a socului. Aceaste echipamente de lucru sunt frecvent alese pentru activitati in sala de muls, unde fermierul sta mult timp pe o podea de beton rece.

Varianta alternativa a acestei game este Thermolite IceShield, care face munca agricola in conditii de frig extrem mai confortabila datorita valorii sale de izolatie termica pana la -50 °C. Acest articol este, de asemenea, echipat cu bombeu metalic si talpa intermediara (S5).

Unul dintre aspectele remarcabile ale cizmelor termice Bekina Boots este confortul sporit. Si nu doar pentru ca asigura caldura si sunt 100% impermeabile. Cizmele, realizate din poliuretan NEOTANE, raman flexibile chiar si la temperaturi extrem de reci. In plus, aceste cizme termice sunt cu pana la jumatate de kilogram mai usoare decat cele din alte materiale precum cauciucul si PVC. Daca le porti intreaga zi, acest aspect poate face cu adevarat diferenta, reducand senzatia de durere si oboseala ale picioarelor. In plus, materialul de protectie al cizmelor este incapsulat in poliuretan, crescand astfel nivelul de confort si prevenind orice senzatie de frig.

 

Cizmele Bekina din NEOTANE

Sunteti convins de avantajele termice ale cizmelor noastre de lucru din NEOTANE pentru agricultura si doriti sa achizitionati o pereche de Bekina Boots pentru prima data?

Suport clienti L-V, 8:00 - 16:00

0747 108.520 info@safetymax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!