Sustenabilitate si Responsabilitate: Angajamentul Safety Max si Helly Hansen Workwear

Sustenabilitate si Responsabilitate: Angajamentul Safety Max si Helly Hansen Workwear

Safety MAX este reprezentantul oficial Helly Hansen Workwear in Romania, iar scopul nostru este de a aduce in prim-plan o gama profesionala de echipamente menite sa ofere siguranta si confort in cele mai aspre medii de lucru. Inca de la infiintarea sa in anul 1877 de catre capitanul de marina Helly Juell Hansen, brandul a dezvoltat echipamente de inalta calitate pentru a proteja oamenii atat pe mare, cat si in munti. In lumina acestei traditii indelungate, ne asumam responsabilitatea de a proteja aceste medii si de a promova valori etice, drepturile omului si respectul fata de mediu.

Cu peste 140 de ani de activitate, Helly Hansen intelege ca succesul pe termen lung poate fi atins doar prin respectarea, protejarea si promovarea drepturilor omului si a mediului inconjurator. Helly Hansen s-a angajat sa continue sa militeze pentru utilizarea si bucuria responsabila a oceanelor, muntilor si a spatiilor exterioare in general. Prin aplicarea unei abordari holistice si stiintifice in toate deciziile lor, Helly Hansen se straduie sa ne asigure ca actiunile lor sprijina posibilitatea pentru oameni si planeta sa prospere.

PLANETA: SANATATE


Planeta noastra se confrunta cu provocari uriase precum schimbarile climatice, acidificarea oceanelor noastre, scaderea resurselor de apa, biodiversitatea, poluarea apei si multe altele. Helly Hansen si Safety MAX stiu ca au un rol de jucat in schimbarea directiei catre o transformare pozitiva.
Trebuie sa asiguram si sa aplicam cea mai buna tehnologie disponibila pentru a reduce impactul nostru negativ si sa ne asiguram ca mentinem cele mai inalte standarde de calitate si sa masuram rezultatele noastre.

CONSUM RESPONSABIL


Resursele noastre naturale sunt limitate, iar astazi supraconsumam materiale si alte resurse intr-o masura atat de mare incat oamenii ar avea nevoie de 1,7 planete pentru a ne sustine.
Trebuie sa reducem aceasta la un consum de o planeta, implementand o mentalitate si abordare circulara la produsele noastre, aplicand materiale cu profiluri ambientale imbunatatite.
Ne asiguram ca nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea si ne straduim intotdeauna sa cream produse care rezista in timp.

IMPLICARE


Prin colaborare si comunicare interna si externa, vedem ca obiectivele pot fi atinse. Inspirarea si sustinerea oamenilor sa iasa si sa exploreze natura intareste sentimentul de apartenenta la planeta noastra si dorinta de a o proteja.
Prin urmare, accentul va fi pus pe construirea de relatii solide cu parteneri profesionisti, grupuri de voluntari si clienti dornici sa aiba un impact pozitiv.

DREPTURI SI LOCURI DE MUNCA


Helly Hansen are o filozofie clara ca implicarea stransa cu partenerii nostri si relatiile pe termen lung duc la o satisfactie mai mare la locul de munca si la sentimentul de imputernicire printre oamenii care lucreaza in lantul nostru de aprovizionare.
Vom continua sa lucram pentru siguranta locului de munca si protectia impotriva discriminarii. Accentul va fi pus pe programe sociale in care dialogul si planurile de imbunatatire sunt puse in aplicare. In colaborare stransa cu partenerii nostri, ne propunem sa contribuim la un mediu de munca echitabil si sa sustinem drepturile lucratorilor in toate aspectele.

Suport clienti L-V, 8:00 - 16:00

0747 108.520 info@safetymax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!