Produse Helly Hansen Workwear: Inovatie, Performanta si Responsabilitate

Produse Helly Hansen Workwear: Inovatie, Performanta si Responsabilitate
In lumea industriei textile, Helly Hansen Workwear este sinonim cu inovatia, calitatea si angajamentul fata de mediul inconjurator. Una dintre cele mai remarcabile colaborari este cu sistemul bluesign®, un parteneriat care garanteaza ca fiecare etapa a lantului de productie respecta cele mai inalte standarde de protectie a mediului.

bluesign® - Materiale pure, beneficii considerabile

Parteneriatul de lunga durata al Helly Hansen cu sistemul bluesign® demonstreaza angajamentul ferm fata de sustenabilitate si siguranta consumatorilor. Sistemul bluesign® nu se limiteaza doar la testarea produselor finite, ci asigura ca intregul proces de productie respecta standardele ecologice.

Helly Hansen si materialul tratat DWR pentru rezistenta la apa

Calitatea si performanta echipamentului Helly Hansen nu sunt negociabile. Compania investeste in tratamente DWR pentru rezistenta la apa, cu atentie si responsabilitate, si se asigura ca produsele sale satisfac nevoile si asteptarile consumatorilor in materie de performanta si protectie. Eliminand treptat tratamentele cu compusi cu perfluorocarburi (PFC) in favoarea alternativelor mai prietenoase cu mediul, Helly Hansen demonstreaza un angajament ferm fata de sustenabilitate si siguranta mediului.

Substante antibacteriene

Intr-o lume in care preocuparea pentru mediu este din ce in ce mai pronuntata, Helly Hansen se evidentiaza prin eliminarea substantelor antibacteriene din gama sa de produse. Constienti de impactul negativ al acestor compusi asupra mediului si sanatatii umane, compania se angajeaza sa ofere produse sigure si ecologice, fara compromisuri in ceea ce priveste performanta si confortul utilizatorului.

Suport clienti L-V, 8:00 - 16:00

0747 108.520 info@safetymax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!