HELLY TECH® - IMPERMEABIL. PERMITE PIELII SA RESPIRE. GARANTAT

HELLY TECH® - IMPERMEABIL. PERMITE PIELII SA RESPIRE. GARANTAT
Helly Tech® reprezinta stratul exterior impermeabil si care permite pielii sa respire. Membrana sa unica opreste moleculele de apa sa patrunda, dar permite moleculelor de umiditate sa scape. Te mentine uscat in exterior si confortabil in interior.

CUM FUNCTIONEAZA HELLY TECH®
  1. Materialul exterior tratat cu DWR este rezistent la vant si respinge apa.
  2. Membrana sau stratul impermeabil si care permite pielii sa respire.
  3. Materialul interior, plasa sau captuseala.

Helly Tech® este construit cu membrane si tehnologii de acoperire bazate pe poliuretan polimeric (PU). Membrana PU confera elasticitate materialului, in timp ce acoperirea confera impermeabilitate si calitati de respiratie. Helly Tech® este realizat fie cu membrane cu bariera hidrofila, fie cu membrane micro-poroase, in functie de scopul final al utilizarii materialului.
 
PROFESSIONAL

PROFESSIONAL

Design si constructie extrem de impermeabila si respirabila. Pentru activitati extrem de aerobe, foarte umede sau de durata neobisnuit de lunga in conditii extrem de dure.

PERFORMANCE

PERFORMANCE

Design si constructie sportiva cu impermeabilitate inalta si extra respirabilitate. Potrivite pentru o gama larga de activitati in aer liber de inalta performanta, in conditii meteorologice extrem de dificile, schimbatoare si imprevizibile.

PROTECTION

PROTECTION

Tesaturi si constructii complet impermeabile, rezistente la vant si respirabile. Potrivite pentru toate situatiile si conditiile meteo in care este nevoie de protectie impotriva elementelor.


Bariera hidrofila functioneaza pe principiul osmotic, impiedicand sarurile sa intre si sa blocheze porii. Aceasta constructie a membranei este responsabila pentru impermeabilitatea Helly Tech®, facand porii de pana la 20.000 de ori mai mici decat picaturile de apa, in timp ce permite respirabilitatea, deoarece porii sunt de pana la 700 de ori mai mari decat o molecula de vapori de apa, permitand evaporarea transpiratiei si caldurii.

Helly Tech® este, de fapt, mai mult decat un simplu material - este o combinatie intre un material exterior tratat cu DWR, o membrana extrem de impermeabila ce permite pielii sa respire, cusaturi complet etanse si adesea un material interior ce permite, de asemene, pielii sa respire din plasa sau captuseala.
 

IMPERMEABIL

IMPERMEABIL

Membrana exterioara robusta tine apa la distanta, pastrandu-va uscat chiar si in cele mai extreme conditii.

REZISTENT LA VANT

REZISTENT LA VANT

Stratul exterior va protejeaza de vanturile puternice si temperaturile intepatoare.

RESPIRABIL

RESPIRABIL

Materialul unic permite vaporilor de transpiratie sa iasa, mentinandu-va uscat si confortabil.


Cusaturile produselor sunt sigilate cu o banda impermeabila si lipici, impiedicand apa sa intre in micile goluri dintre acestea.

Exista numeroase tipuri de materiale Helly Tech®. Principala diferentiere consta in numarul de straturi din care este construit materialul.    

CONSTRUCTIE CU 3 STRATURI
 

IMPERMEABIL

Material exterior + membrana si material interior lipite pentru usurinta, uscare rapida si durabilitate.

CONSTRUCTIE CU 2,5 STRATURI

REZISTENT LA VANT

Material exterior + membrană sau acoperire lipite impreuna cu imprimare de protectie pe interior pentru greutate extrem de redusa ai usurinta in ambalare.

CONSTRUCTIE CU 2 STRATURI

RESPIRABIL

Material exterior + membrana sau acoperire lipite impreuna pentru impermeabilitate care permite pielii sa respire, protejata de captuseala sau plasa pe interior pentru caldura si confort.

Suport clienti L-V, 8:00 - 16:00

0747 108.520 info@safetymax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!