H2FLOW™ de la Helly Hansen: Mai Cald, Mai Răcoros, Mai Uscat

H2FLOW™ de la Helly Hansen: Mai Cald, Mai Răcoros, Mai Uscat

H2FLOW™: Sistemul Revolutionar de Reglare a Temperaturii
Experimenteaza controlul facil al temperaturii corpului cu ajutorul sistemului nostru revolutionar H2FLOW™. Combinatia unica de caracteristici si materiale iti permite sa te incalzesti, sa te racoresti si sa te protejezi impotriva elementelor in orice moment.

Cum Functioneaza H2FLOW™
H2FLOW™ permite controlul usor al temperaturii corpului tau. Tehnologia optimizeaza izolatia prin utilizarea de buzunare de aer sau orificii care stocheaza caldura din corp si, in acelasi timp, iti permite sa controlezi caldura si fluxul de aer prin fermoarele de ventilatie. Spatii de aer negative sau pozitive sunt create prin adaugarea sau scaderea de material in interiorul hainei, permitand acestui spatiu suplimentar sa fie umplut cu aer incalzit de caldura corpului.

MAI CALD

BUZUNARE DE AER
Pe masura ce temperatura corpului tau creste, buzunarele de aer proiectate special stocheaza si retin caldura pe care o produci, mentinandu-te cald.

MAI RACOROS

FERMOARE DE VENTILATIE
Pentru a te racori, foloseste pur si simplu fermoarele de ventilatie plasate strategic pentru a elibera aerul cald si a permite un flux de aer racoros sa intre in jacheta.

MAI USCAT

STRAT EXTERIOR DE PROTECTIE
Construit dintr-o varietate de materiale rezistente la vreme, stratul exterior impermeabil, rezistent la vant si antirupere te va tine protejat, indiferent de conditiile climatice.

Suport clienti L-V, 8:00 - 16:00

0747 108.520 info@safetymax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!